diumenge, 5 de setembre del 2010

Últim dia: de Queralt al Cel

Bon dia a tothom!! Encara ens queden forces per agraïr-vos tota la col·laboració i entusiasme amb que vau pujar ahir acompanyant-nos a Queralt! Va ser un repte, el nostre repte, però també va ser el vostre. La festa va culminar amb un concertàs per tots els assistents, i amb l'emoció del moment, vam decidir de desfer camí i tornar els gegants a Berga tal i com havien pujat.
Durant aquesta setmana més de 900 visites al blogg, infinitat de comentaris al facebook, i entrades a la plana web fan més que evident l'interès que heu mostrat per quelcom que d'alguna manera, també us heu fet vostre.
Molt contents per tot el suport amb el que hem comptat tota aquesta setmana, volem despedir aquest blog de la millor manera possible: un video de la Bauma en els últims metres abans d'arribar a la nostra fita.
Volem aprofitar també per dir-vos que aquest blog no queda tancat, i que de cara a la setmana que ve, tenim plantejat de penjar-hi les fotos més destacades del Repte. Salut a tothom i visca la Bauma!!
Ens tornem a veure d'aquí 169 anys!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada