divendres, 3 de setembre del 2010

Sisè dia: ÈXIT


Willkommen, bienvenue, welcome!! Fremde, etranger, stranger. Glukglich zu sehen, je suis enchanté. Happy to see you, bleibe, reste stay!! 
Bona nit Berga!! Ja som aquí, ja hem arribat!! 6 dies ens han fet suar la cansalada, però avui ja hem arribat. No podem creure com tanta gent s'ha mobilitzat per venir-nos a veure. De debò. Estem contents de trobar tant de recolzament. 
És per això que avui ja hem fet servir el títol que guardàvem per a demà... èxit.
No tenim més paraules per descriure l'arribada més que triomfant. 
Algúns dels assistents deurien pensar que estem majaretes, o alguna cosa per l'estil quan hem parat a davant de la llar d'avis per ballar l'"Em poses a 100". Tot un hit, que ha esdevingut com un himne pel Repte. 
El Penina i la Gosolana qui els hi havia de dir que a les seves velleses es posarien a 100. "¿Bailas mi amor?" "¡Como lo sabes, julandrón!". I per primera vegada en molts dies, ens hem vist obligats a tancar-los al seu niuet, perquè tanta hormona alterada no va bé. A veure si els haurem de tornar a Solsona aquests ninots!! 
Canviant de tema, dia de rècords el d'ahir. Recordeu que parlavem de la gegantada? 9 minuts? Sí, doncs això ja és història!! Rebaixen la marca uns intrèpits a escassos quilòmetres de Gironella a altes hores de la nit. Resultat: 6 minuts amb 42 segons. Això sí, era de pla....
 
I olé, olé, festa festa!! Qué alegria cuando me dijeron: vamos a la Casa del Señor! Ja estan xafant els nostres peus els teus voltants, Queralt!!
Ara ja no hi falta ningú, o potser sí... ja me n'adono, que tant sols, hi faltes tu! 

Informació d'interès: 

Dia 04/09/2010
Berenar Pujada a Queralt 15,00 – 20,00
Concert Pàrquing de Queralt 20,00 – 00,00

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada