dijous, 2 de setembre del 2010

Cinquè dia: i que tant bé!

Bona cera bambini!! Ei piccolo corresponsá di la Bauma dice bona cera!!
Com era d’esperar, l’arribada a terres berguedanes ha estat en plan “Bienvenido mr. Marshall”. Un dispositiu de traca i mocador. Durant uns metres hem anat escoltats per totes bandes. Protecció civil, agents controlant amb pirulos i tot (els tropicals de Camy no, els que són com sirenes d’aquelles de posar sobre el cotxe).....
Molt lluït, tot plegat... i que tant bé!
Allà a Gironella, la vila més bella, tot de donzelles (i donzells) han fet la comitiva gegantera més multitudinària de la ruta. Tots cap a la piscina, que som pocs. Pobre taquillera, li hem fet un maldecap. Sort del bolso de la nostre secre, que sempre té ibuprofens a mà (no se sap mai...).
I allà asseguts, mentre uns es banyaven a l’aigua i altres intentaven fer un bany solar (tot i que avui, de Sol ben poc), ha sorgit un dels clàssics estiuencs: el concurs de “planxassos”; la millor manera de posar-se vermellet un dia de núvol!.
Però espereu, que no sabeu el millor. La Bauma té l’honor de presentar el nou equip d’acròbates i d’altres professionals de la gimnàstica rítmica. Avui, hem estat espectadors d’un 3 en un amb folre i manilles (i els pirulos ben encesos), que n’hem anomenat “la garsa”. A la redacció se li fa difícil d’explicar amb paraules aquesta figura, però prometem que farem una exhibició a la capital berguedana. Si més no, penjarem la foto.
Allà estirats, surt un i treu la calculadora: Mireu, aquí les hem contades, quaranta-quatre persones! Però per més que parli, sempre menteixo, i si no em creieu, que vingui aquí el mateix dimoni...!! Proooooooomm!! El cel, més negre que el carbó ha clausurat una jornada de ruta molt enriquidora.
D’avui no ens n’escapem. Ja ho va dir el Tomàs Molina l’altre dia: moooooolt bona niiiiit! Demà plourà! 3/24!! Ahhh, i aquests dels gegantots, no feu gaire el.... borinot!

I com que demà enfilem camí cap a Berga, esperem que encara en siguem més!! Bona nit, 3/24!

Informació d'interès:
Dia 03/09/2010
Esmorzar Gironella 08,30 – 09,30
Dinar Graugés 13,30 – 15,00
Sopar Berga 20,00 – 21,30

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada