dimecres, 1 de setembre del 2010

Quart dia: hem fet un rècord

Bona nit bons germans,
gràcies de nou per la participació i pel seguiment que ens doneu.
Contents pel tracte rebut pels de Castellnou, la Bauma ha fet camí fins Navàs. Abans però, (i sense sentir el Ball de l'Àliga...) hem fet una parada tècnica a Balsareny. S'ha de dir, que hi hem posat seny. Prou rodolins i rimes enganxoses, que semblem "mariposes"!
La vida, ja ho deia aquell, és competició. Ahir, no vam ser menys, i vam enfrontar-nos com braus a la piscina. Avui, com que de piscina poca, hem anat a per d'altres competicions d'alt risc: "la gegantada". No hem triat aquest nom pels ajudants que tenim, no, sinó per una de les proves més dures que la Catalunya ha vist mai. Us en donem els detalls en un parell de línies. Es tracta de fer un quilòmetre (dins del gegant) amb el mínim temps possible. Què? Complicat eh? Aneu parant les orelles (sobretot els fumadors, i els ex-miners) perquè la Bauma ha deixat un nou rècord damunt la taula: 9 minuts, 13 segons i 28 centèssimes. 
Quasi res... Aquí queda, a veure qui és el maco que ho supera. 
"Estic bé, però una mica mort. Demà espero estar a primera hora a la concentració de l'equip" explicava el participant a la unitat mòbil de la redacció al St. Bernabé. Això sí que és sentir els colors!
Si algú està interessat en adquirir els drets del geganter (apodat el "Jefecito" per la seva bravura), té una clàusula de 24 milions, però si la oferta és interessant, ell diu que assumeix 4 milions per agilitzar la operació.
I a Navàs que hi falta gent!! Demà, ens espera una jornada cansada, ja que per primer cop en 4 dies, alguns dels valents xafaran terres berguedanes.
Bona nit bons germans, bona nit.

Informació d'interès:
Dia 02/09/2010

Esmorzar Navàs 08,30 – 09,30
Dinar Cal Marçal (Puig-Reig) 13,30 – 15,00
Sopar Gironella 20,00 – 21,30
Dormir Gironella (al pavelló)

2 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. (Uix! fallo tècnic! repetim:)

    Molts ànims que ja queda poc! I sobretot agafeu-vos les curses amb més calma, no sigui que el Penina arribi a casa amb el braç enguixat! jeje

    ResponElimina