dilluns, 30 d’agost del 2010

Segon dia: Pitades per la carretera

Bona nit, i totes les puces al teu llit!!
Despertar-se no és cosa fàcil, i encara menys si et despertes sol... No volem dir res, però avui ja no erem la gentada d'ahir. En fi, potser vam pecar de confiança amb l'escrit d'ahir el vespre, o potser és que les benediccions divines dónen la volta pel Bruc i no ens arriba l'energia positiva. De totes maneres, com es nota que som dilluns... I el dilluns? Diu la Masovera que toquen "llums". I quin millor lloc per la Llum que Manresa?
Doncs sí. Entre gresca i xerinola, provocada majoritàriament per les pitades dels vehicles que circulaven al voltant de l'expedició, la Bauma i els intrèpids acompanyants han fet via fins la capital del Bages, famosa entre d'altres coses pel famós Pryca (actual Carrefour), on el Penina i la Gosolana han aprofitat les ofertes al "3 por 2".
Però com que no acabàvem d'arribar, hem decidit de posar la tercera i ens hem engrescat a fer footing.
El rècord olímpic no sé si el farem, però si més no, hem fet una nova categoria pels Jocs d'Estiu: Gegants Flamants, a que sona bé?
Ja és tard, i la Bauma, una mica cansadeta (tot s'ha de dir), se'n va de festa major per Manresa!! Si algú es vol animar, ja sap on som, sinó, l'esperarem per demà!!

Informació d'interès:
Dia 31/08/2010
Esmorzar Manresa 08,30 – 09,30
Dinar Santpedor 13,30 – 15,00

Sopar Castellnou de Bages 20,00 – 21,30
Dormir Castellnou de Bages (Sala polivalent)
els col•laboradors disposaran d’entrada gratuïta a la piscina del poble

4 comentaris:

  1. Som-hi quitxalla!!! Com diria l'Albert...sou "uns tremendus"

    ResponElimina
  2. La bauma no sen va de festa, la bauma ho dona tot per la festa!!!

    ResponElimina
  3. Però pitaven d'emoció o emprenyats per haver d'anar a 10 km/hora?

    ResponElimina
  4. No us hem pogut acompanyar, però això no vol dir que no seguim amb emoció aquesta peripècia que ens sentim també una mica nostra. Molts ànims!

    ResponElimina